Понякога финансовите трудности укрепват връзката

Вече не можем да си позволим да излизаме по заведения…

Но, за сметка на това често вечеряте и готвите заедно. Съвместната вечеря е не само споделяне на една трапеза, но и споделяне на впечатленията от деня, който сте изживели по отделно. Без такива интимни разговори връзката може да започне да куца. При това приготвянето а храната е творчески процес, значи може да експериментирате. Подобни игри повдигат апетита не само в кухнята, но и в спалнята.
Не можем да си позволим билети за театър…

Но вие е достъпно едно друго удоволствие – секса. Секса е приятно, полезно и безплатно забавление. Намекнете на своя приятел, че може да се реализира като мъж, не само като стане милионер, но и като ви достави удоволствие. Освен това редовният секс повишава вашата издръжливостта към стреса, което ще ви помогне да преодолеете всички трудности.
Не мога да му направя скъп подарък…

Но можете да използвате фантазията си и да го изненадате. Вашето желание да измислите нещо уникално само за него ще направи подаръка ви безценен. Подарете му вечеря на свещи, стриптийз или малък филм за това, колко го обичате.
Не можем да си позволим романтично пътешествие…

Но можете често да ходите на гости на приятели. Когато се появявате заедно в компания, се убеждавате това, че вие сте двойка не само пред околните, но и пред самите себе си, то този начин връзката укрепва и прогресира.
Все по-рядко посещавам салон за красота…

Но това дава повод вашият партньор да усвои техниката на масажа. По време на един „домашен” масаж тялото ви се отпуска и се убеждава, че може да се довери на ръцете на партньора. След известно време усещането за комфорт и покой ще се появява и при случайно докосване.
Парите, които не ни достигат ни развалят настроението…

Но пък ставате по-близки един на друг. Подкрепата не само в радости, но и в трудни моменти укрепва взаимната привързаност. И, когато издържите заедно финансовите неприятности, ще се убедите за пореден път, че можете да разчитате един на друг. А това е безценно.
Добавено на: 2010-08-30
Разглеждания 3509
Само регистрирани потребители могат да коментират!
Всички права запазени © Онлайн кафене. Designed by Own design