Любов по час
Обръщали ли сте внимание на вашия сексуален ритъм в рамките на деня.? Кога по- често сте по – готови за сексуални ласки привечер или сутрин, а вашия партньор също има своите предпочитания и понякога се стига да разминаване. Всъщност открито е, че времето до голяма степен определя нашето активно либидо.

6.00-8.00

За нея: дори и жената вече да се е събудила организма й още не готов сексуални отношения. Нивото на мелатонина (хормонът на съня) е твърде висок, а температурата на тялото все още не е достигнала до обичайните си нива за будно състояние(в състояние на сън тя малко се намалява). Понякога дамите обичат да започнат ласките си в сънено състояние и е важно партньора да не избързва и да даде възможност на жената да се събуди с удоволствие.

За него: по-голямата част от мъжете се намират във върхова сексуална активност. За тях в добре да с възбудят и да наберат сили за новия ден. Но в този час не разчитайте на много ласки, по- скоро бърз секс.

8.00-10.00

За нея: тя се е събудила и е готова за сексуални подвизи. В този момент при дамите “ендорфина” хормонът на радостта достига своя максимум. За да се възбуди няма да е нужно много време.

За него: Вече е настроен на работна вълна и тестостеронът му е в норма- ще бъде по – трудно да го разнежите.


10.00-12.00

За нея: в този час от деня са изострени вкусовите рецептори. В този момент дамите могат да получат максимум удоволствие от оралния секс. Пък и тази любовна игра не е трудна за мъжа.

За него: при мъжете доминира мисловната активност, би могъл да разсъждава над велики дела с часове, но трудно ще се активизира за секс.


12.00-14.00

За нея: активността й е в своя пик, но това не се отнася за сексуалността. В този момент ще бъде трудно да се съсредоточи върху тематиката на секса.

За него: той е настроен игриво и с удоволствие би приел твои идеи в областта


14.00.16.00

За нея: това е времето, когато организма е максимално подготвен да зачене, но не и за дълготрайни ласки. Тук се налага бърза и донякъде по- груба намеса.

За него: това е дневният период, когато мъжете произвеждат най- голямо количество сперма и затова, ако плановете ви за продължаване на рода съвпадат това е времето.


16.00-18.00

За нея: по-голямата част от жените в тази част от деня не са способни на активни ласки, но няма да имат нищо против партньора да я поглези.

За него: той готов за “работа” макар и за не продължителна такава, но с удоволствие би разтоварил умората и отрицателната енергия в секса


18.00-20.00

За нея: да не се отказва от вечерята, защото това ще навреди на енергията й, това е времето в което дамите имат особено изострен слух. Тя е готова да слуша дълги признания в любов и комплименти по свой адрес.

За него: в това време мъжът не е способен за сексуални игри. Това е времето за потушаване на чувството за глад и почиване след похапването.


22.00-0.00

За нея: към полунощ при дамите рязко се покачва количеството на мелатонина. Сексуалната чувствително намалява, но пък се изострят романтичните чувства.

За него: той е достатъчно отпуснат и готов за дълги ласки, сексуалната игра преди сън обещава добра почивка през нощта.


0.00-6.00

За нея: почивката вече е започнала, но е възможно в полусънно състояние да се занимава с ласки. Голям процент от жените, които имат проблем с достигането до оргазъм в полусънно състояние имат възможност да го изпитат.

За него: здраво спи, трябва да бъде разбуден и да се включи в играта. Най добрия способ тук е оралната любов.
Добавено на: 2010-08-30
Разглеждания 2723
Само регистрирани потребители могат да коментират!
Всички права запазени © Онлайн кафене. Designed by Own design