Какво ни казват зодиите?
Когато вече имаме готова астрологична карта е важно да знам какво означават нейните части. Като особено важна част с е сочи асцендента - това е изгряващият знак в момента на раждането ви. Той има отношение към вашите мисли , чувства, начина , по който се представяте пред хората, като трябва да имате предвид,че след 29 годишнина обикновено неговото влияние се засилва. Слънчевият знак (за денят на вашето раждане) има отношения като цяло за вас- начина ви на комуникиране, външен вид, стилови предпочитания, но той дава една по – глобална картина за вас,защото слънчевият знак показва един период от време, който обхваща малко – по - малко о т месец. Докато съчетанието на слънчевият знак с този на асцендент може да ни донесе много по- конкретна информация за човека, на когото е хороскопа. Например, ако вашият асцендент е скорпион – то хората около вас най- вероятно са изпитали вече острият ви език, а също така са забелязали проницателният и поглед, който е характерен за скорпионите. Всеки знак има своите специфични особености-овенът е първият знак от зодиака за него всичко трябва да става бързо, и веднага.

1) Овните обичат новите неща, целеустремени са, но и много емоционални, нетърпеливи и не умеят да задържат реакциите си

2) Телците –са по – земни те обичат домашният уют,парите и естетиката.

3) Близнаците- са въздушна зодия и се обикновено интелигентни с разнородни интереси, но пък е трудно да задържиш техният интерес за дълго, обикновено могат да ви покажат и 2 те си страни, ако ги познавате от по – дълго.

4) Раците- са по – бавни , много чувствителни и склонни към съмнения обичат семейното огнище.

5) Лъвовете са винаги достолепни никога не можете да сбъркате осанката на един лъв или лъвица, те обичат да са забелязани, но не обичат много да се съобразяват с другите предпочитат те да дават тон.

6) Девите са много подредени и големи чистници тяхното шкафче винаги е изрядно и никога няма да видите разхвърляно бюро или дрехи, макар че на тях чистенето все не им стига.

7) Везните са любители на справедливостта и лукса, обичат дома им да е красив, дрехите също,да имат парфюми и всичко да е в тон.

8) Скорпионите се славят като най-сексуалната зодия и наистина са много магнетични, но е трудно да спечелите доверието им ще ви подложат на много тестове.

9) Стрелците са приятни за компания и също обичат да изглеждат добре, обичат нощния живот и забавянията.

10) Козирозите- на тях можете да поверите задачите си те ще действат по план и няма да ви разочароват, но понякога са малко по–буквални.

11) Водолеите са въздушна зодия, като везните и близнаците и те са любители на красивото , изкуството и интелекта.

12) Риби- с тези трябва да се внимава те са или шарани или пирани или пък си сменят ролите.
Добавено на: 2010-08-30
Разглеждания 4217
Само регистрирани потребители могат да коментират!
Всички права запазени © Онлайн кафене. Designed by Own design