„Кама сутра” - наслаждавайте се един на друг!


Едва ли има човек, който да не е чувал за „Кама сутра”. Идеята на това явление е да покаже ценността на тялото и неговите големи възможности за постигане на контакт. Но това не става толкова лесно, за да се постигне цялостта на „Кама сутра” трябва много практика и всеотдание на партньорите един към друг.

Към днешни дни в Индия са запазени 22 храма, свързани с „Кама сутра”. Стените им са изрисувани със стенописи посветени на еротичното начало в живота.

Повечето хора по света използват в интимния си живот само няколко от позите описани в „Кама сутра”. Това се случва по няколко причини – всяка двойка си е избрала най-удобните за нея такива, недостатъчна духовна връзка между партньорите, сложността на някои от движенията, недостига на време и още заради какви ли не други неща.

Но пък и никой не е казал, че в секса трябва да се използват всичките пози в „Кама сутра”. В това няма никакъв смисъл. Но това не пречи по някой път да се експериментира, може и да ви хареса.

На пазара се предлагат зарчета с илюстрации на позите в „Кама сутра”. Може да изненадате вашият любим като му подарите такова. Когато се усамотите, хвърляйте зарчето един след друг пъти и изпълнявайте позите, изобразени на картинката!
Добавено на: 2010-08-31
Разглеждания 4526
Само регистрирани потребители могат да коментират!
Всички права запазени © Онлайн кафене. Designed by Own design