Шоколад и фитнес


Колкото и да излежда невъзможно тази комбинация е добра! Шоколадът е вкусен, а фитнесът - не чак толкова. Въпреки това тази тяхна вражда може да бъде преодоляна напълно в синхрон с хармонията.

Когато нямате настроение и заниманията във фитнес залата неви привличат много, по-добре да не правите опит да ходите там. За да приповдигнете настроението си обаче има едно лесно решение - това е шоколадът!

Благодарение на него настроението се променя, тъй като се повишава нивото на хормона на щастието - какво по-добро от тази химия. И ето светът вече не е толкова лош и неприветлив, и чашата вече е наполовина пълна, фитнесът - привлекателен.

Само не забравяйте като отидете в залата, да изразходвате изяденото количество шоколад преди това!

Шоколадът мотивира удивително добре. Дори ако трябва стимулирайте ходенето и потенето във фитнеса с парченца черен шоколад с условието да напредвате.

Шоколадът укрепва кръвоносните съдове. Смята се, че един шоколад е благоприятен за организма колкото една чаша червено вино.

Колкото до хранителните вещества в шоколада - там има витамини А, С, Е, селен, цинк, глутатион, гинко билоба - все витамини, от които организма ни се нуждае.
Така че, не се отказвайте от шоколада!!!
Добавено на: 2010-09-02
Разглеждания 3642
Само регистрирани потребители могат да коментират!
Всички права запазени © Онлайн кафене. Designed by Own design