Направи актуален тоалет с дрехи от миналия сезон
Навярно много от вас вече са започнали обиколка по магазините, за да обновят пролетния си гардероб. Но може би не можете откриете всички неща, които сте си намислили… А защо да не разгледате това, което е останало в гардероба ви на миналия сезон?
Да, това също е вариант! Просто трябва да добавите към шлифера, сакото, роклята и даже топа средно широк или много тесен колан. Важното в случая е, по какъв начина ще закрепите колана. Вариантите за това са два: да закопчаете колана с токата и след това да фиксирате свободния му край, като го увиете един път около него, или да се спрете на много дълъг тънък колан, който просто да завържете около талията си.


С тънък и средно широк колан можете да съставите няколко варианта, които действително ще изглеждат актуално. При това, е много вероятно да имате повечето от нещата необходими ви за тях:
- лека рокля и свободно сако в мъжки стил + тънък колан;
- шлифер със свободна кройка и рокля, която е по-къса от него + тънък колан;
- шлифер в ретро стил с рокля или пола, които са по-дълги от него + тънък колан;
- костюм пола и жакет също може да се допълни с колан, но в този случай той трябва да бъде много дълъг и тънък, за да се увие около талията няколко пъти;
- пола и дълъг топ + средно широк или тънък колан;
- гащеризон + средно широк колан;
- разкопчана риза облечена върху тънък топ с панталон или пола със средна дължина + тънък колан, който е закопчан над ризата;
- рокля + тънък колан увит няколко пъти около талията.
А ето и няколко примера:
Добавено на: 2010-08-29
Разглеждания 4487
Само регистрирани потребители могат да коментират!
Всички права запазени © Онлайн кафене. Designed by Own design